måndag 25 november 2013

Renovering...

Hej på er!

Vilket härligt väder vi haft idag. (:
Lovade att jag skulle lägga in lite bilder från våran renovering. Tog bilderna genast på förmiddagen för att få någorlunda bra bilder. Blir ju så snabbt mörkt, usch!


Idag skall vi åka och titta på laminat till kök&hall! (:

Där ser golven nu ut såhär.



Vår hall är inte stor, vid den här väggen var det ett "skåp" som man ofta ser i höghus, fastbyggt i väggen. Inga dörrar, en hylla och krokar att hänga upp jackor. Vi hade vita gradiner för, så att de skulle se lite trevligare ut. Men nu är det borta. (: Nu funderar vi på hurdant klädskåp vi skall köpa hit. Som jag sa så är hallen väldigt liten. Och vi vill hålla det så öppet som möjligt. Vi funderar oxå på att inte alls ha ett klädskåp i hallen. Utan bara en hatthylla på väggen där brandfilten hänger och en byrå vid väggen brevid. Vad tycker ni? (:


Väggen som blir till vänster om den här bilden kan man just inte ha någonting mot, ca 29 cm utåt från väggen så kommer dörren.


Plastmattan har vi alltså rivit bort och det här laminatet kommer i sovrummen och vardagsrummet.



Ett sovrumsgolv är klart (:
Laminatet är Belfort Oak Silver 2637


Önskar er alla en trevlig måndagskväll!


1 kommentar:

  1. Min åsikt ang. klädskåpet....skip it. Lägg en hatthylla ( skohylla under ) och byrån. Mycket ljusare och rymligare blir det. Men det är ju ni som bor där som bestämmer :)
    Ha en fin kväll.
    Kram

    SvaraRadera